Színpadi-Show

Koncert-, Program- és Rendezvényszervezés, Speciális Show effektek

Komplett Fény és Hangtechnika, Színpad, Sátor, Sörpad, Látvány- és Show-technika, stb-stb., tehát minden ami a tökéletes kivitelezéshez szükséges, legyen az színháztermi, vagy szabadtéri esemény…

Koncert, Rendezvény lebonyolítása:
– Rendezvény szervezés
– Fény és hangtechnika, biztosítása
– Speciális Színpadi Show és Látványelemek biztosítása /A Színpadi Pirotechnikai szolgáltatásról további részletek ITT olvashatók!/

Hangtechnikusaink felkészült ZENÉSZ szakemberek. 1988 óta, tehát már több mint 30 éve foglalkoznak zenei szolgáltatásokkal. A muzsikálás mellett kezdettől fogva foglalkoznak rendezvények szervezésével, és egyben hangosításával is, így az ilyen irányú legmerészebb igényeket is ki tudják elégíteni.

Európai Uniós projekt támogatásnak köszönhetően cégünk több show és látványtechnikai berendezést tudott beszerezni. A legmodernebb showtechnikai trendek követelményeinek megfelelve, a maximális élményhatás eléréséhez szükséges látványosságokat így már nem csak pirotechnikai eszközökkel tudjuk biztosítani, hanem lánggépekkel, füstgépekkel, ködgépekkel, konfettiágyúval!
A partyszervezők örömére eszközeinket elérhető áron tudjuk bérbe adni, a működtetésükről pedig képzett szakemberek gondoskodnak!
Színpadi Show

 jetmaster

JetMaster – Ködoszlop

Az eszköz kifejezetten beltéri színpadi ködoszlop-effekt keltésére tervezett berendezés.
Effekt: 6-8m magas, tipikusan 1-3sec időtartamú, szakaszos üzemben keltett gőzsugár hatású (azonnal eloszló) ködoszlopok.
A projectorfejek telepíthetők világosító hídra is.
Effektanyag: CO2 (merülőcsöves CO2 palackból)

 ConfettiRain

Konfetti Master – Konfetti ágyú

Az eszköz beltéri és kültéri konfettieső keltésére tervezett berendezés.
Effekt: Különféle színű és formájú konfettianyag robbanásszerű szórása kb. 15-16méter magasságba.
Konfetti anyagától és adagolásától függően kb. 4-5kg konfetti percenként.

 nehez_kod

LowFog-Master – Nehéz köd


Ez a ködgép extrém nagy teljesítményű, kevesebb mint 15 másodperc alatt 300m2 területet képes beteríteni elfekvő ún. nehéz-köddel. Egy igazán látványos speciális köd effekt.
Effekt: Tömör, fehér színű, földön gomolygó, lassan eloszló köd.
Alkalmas filmes vagy színpadi effektekhez, lézer- és fényshowhoz, stb.

 lang_pr

SprayMaster – Lángprojector


Beltéri ill. kültéri színpadi lángeffekt keltésére tervezett lánggép. A színpadi showműsort lángnyelvekkel és lánggömbökkel tesszük izgalmassá.
Lángnyelv effektek: Tipikusan 2-3méter (max. 5m) magas, ill. 1-3sec (max. 15s) lángnyelvek szakaszos üzemben.
Lánggömb effektek: Kb. 1,5méter átmérőjű, 1-1,5sec időtartamú lánggömbök szakaszos üzemben. /Biztonsági távolságok: 2,5méter oldalirányban ill. 7,5méter készülék felett./